Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Din specificitatea țării – turism balnear


Dacă locul unde vă desfășurați activitatea în turism beneficiază de condiții balneoclimaterice, aveți mai multe variante specifice de a vă promova oferta turistică. În România există baze de tratament care oferă servicii complexe legate de sănătate sau relaxare. Dar acestea lasă locul și pentru alte afaceri, mai mici, care se pot dezvolta în jurul lor.

Acolo unde un turist va găsi posibilitatea de a se trata într-un loc dar un preț mai convenabil sau un confort mai apropiat de ce-și dorise, în alt loc, nu va întârzia să apeleze la serviciile care i se vor părea cele mai potrivite. Cum să faceți ca să deveniți cei aleși?

Chiar dacă nu aveți pregătire medicală, este util să faceți rost de cât mai multe informații legate de modul în care se exploatează resursele balneoclimaterice ale zonei în care aveți afacerea din domeniul turismului, precum și informații vizând afecțiunile ce pot fi tratate aici – aceasta, desigur, pe lângă un scurt istoric al locului.

Felul în care veți ști să folosiți aceste date în folosul dumneavoastră vă va face mai mult sau mai puțin apetisanți pentru potențialii clienți. Când un client va da căutare pe net pe cuvinte cheie legate de afecțiunea pe care dorește să și-o trateze, va ajunge și la pagina dumneavoastră, în funcție de optimizarea cuvintelor cheie pe care le folosiți pentru această pagină.

Puteți realiza lucrul acesta cu ajutorul unor specialiști sau puteți recurge la cursuri unde să învățați cum să vă descurcați mai bine în domeniu.
 

CONTACT

ASOCIAŢIA NOUL VAL

B-dul Ferdinand Nr. 32 A, Judeţul Constanţa


Preşedinte Asociaţia Noul Val: Piecu Cristian

Manager Proiect: Carmen Elena COCA

Număr de telefon: 0341.486.170

Număr de fax: 0341.486.170

E-mail: [email protected]

Program cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Parteneriat:

ASOCIATIA NOUL VAL - Beneficiar

ASOCIATIA "O SANSA PENTRU FIECARE" IASI - Partener 1
ASOCIATIA "EUROPEAN SUPPORT FOR EDUCATION" SLATINA jud.OLT- Partener 2