Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Pagini web în turism


De cele mai multe ori, când este vorba de servicii ce țin de turism, cei mai mulți dintre cei care doresc să se axeze pe acest domeniu își închipuie că un loc potrivit unde să plasezi o pensiune, o cameră curată, un pat odihnitor și o mâncare bună sunt de ajuns.

Ce ne facem, însă, dacă, în urma unor discuții cu colegii din acest domeniu, vom constata că absolut toată lumea gândește în acest mod? Mai mult, dacă atunci când avem posibilitatea să testăm oferta altora, vedem că, într-adevăr există o mulțime de locuri frumoase care să îl concureze pe cel unde am dori să ne construim noi o pensiune, o multitudine de oferte în ceea ce privește amenajarea unei camere și, nu în ultimul rând, oferte gastronomice pe măsură.

Nu e deloc complicat – să plecăm de la ideea că detașiile fac diferența. Ce se poate afla pe drumul dintre potențialul client și cel care oferă serviciile de turism? COMUNICARE nu este un domeniu care să fie ignorat, pentru că el vă poate aduce clienții de care aveți nevoie, dincolo de ce oferiți efectiv.

În cadrul unui proiect ca cel al Asociației Noul Val, în parteneriat cu Onitrade S.R.L., Eastern Business Company S.R.L., Development Projects and Strategies S.R.L. și Asociaţia Handmade România, cu numele de “Acces și participare la formare profesională continuă pentru creșterea performanței în domeniul turismului din România”, contract de finanţare POSDRU/161/2.1/G/140706, există felurite idei de adaptat afacerea din domeniul turistic a fiecăruia.

Dincolo de cadrul particular, ce va fi dezbătut cu specialiști, în cadrul unor ore dedicate de curs, sfaturile ce țin de comunicare vor include, în mod cert, aceste idei: o pagină de web este IMPOSIBIL să lipsească oricărei pensiuni, oricărui complex hotelier, oricărei afaceri din domeniu. Tot mai mult, potențialii clienți caută detalii ale serviciilor pe care le oferiți pe web, aceasta fiind prima interfață pentru a vă prezenta, și cea mai complexă. Dacă până acum câțiva ani încă se mai practica telefonul la o pensiune găsită prin cine știe ce mijloc (reviste, bannere publicitare, pagini web generale sau cunoștințe), pentru ca abia de aici să se realizeze informarea, astăzi tot mai mulți turiști apelează la informarea aproape exhaustivă folosind Internetul.

Astfel, cartea dumneavoastră de vizită, prima și cea mai importantă, se găsește pe internet. Este ideal ca pagina dumneavoastră web să fie realizată de profesioniști, astfel încât să vină cu un aspect plăcut, cu o așezare logică în pagină, cu un corp de literă prietenos, cu fotografii de calitate și, în primul rând, cu capacitatea trecută prin filtrul unui specialist în domeniu, de a oferi spre vedere toate punctele forte pe care le aveți.

Cu cea mai frumoasă pensiune, așezată lângă cele mai spectaculoase puncte de atracție, veți rămâne mereu în urma celor care vor ști cum să apeleze în cel mai bun mod la un specialist pentru a se prezenta pe o pagină de web. Așadar, comunicarea de acest gen devine un imperativ de care nu vă puteți lipsi.

CONTACT

ASOCIAŢIA NOUL VAL

B-dul Ferdinand Nr. 32 A, Judeţul Constanţa


Preşedinte Asociaţia Noul Val: Piecu Cristian

Manager Proiect: Carmen Elena COCA

Număr de telefon: 0341.486.170

Număr de fax: 0341.486.170

E-mail: [email protected]

Program cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Parteneriat:

ASOCIATIA NOUL VAL - Beneficiar

ASOCIATIA "O SANSA PENTRU FIECARE" IASI - Partener 1
ASOCIATIA "EUROPEAN SUPPORT FOR EDUCATION" SLATINA jud.OLT- Partener 2