Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Portaluri ce vorbesc despre locuri și servicii


Dincolo de faptul că oferi un serviciu turistic și că ți-ai făcut deja pagină de web, ai postări interesante și variate pe pagina de Facebook, timpul tău trebuie folosit și pentru a te prezenta la unele târguri de turism. Mai este ceva ce poți face pentru a-ți duce imaginea cât mai departe și a te arăta (sau, mai degrabă, a fi confirmat) ca persoană serioasă, cu o afacere serioasă – și anume legătura cu alte pagini de pe net care să se ocupe de turism.

Prin ”alte pagini” se poate înțelege foarte mult. Îți sugerăm portaluri mai cunoscute, unde oamenii își descriu experiențele, fără să fie vorba de o publicitate – ceea ce împlică un grad mai mare de onestitate, iar potențialii turiști înțeleg asta. Așadar, este excelent de poți avea pe cineva care să relateze câteva rânduri despre afacerea ta pe un portal cum ar fi Hai Hui prin România care, eventual, este redactor la Vacanțe și Călătorii sau care iese în călătoriile organizate de grupuri ca Veniți cu noi. Nu toate aceste lucruri implică o finanțare de genul ”plătesc omul ca să scrie despre mine” – și aceste persoane trebuie să tragă undeva când sunt pe drum.

Câteodată un strop de amabilitate în plus te va face să ajungi în contact cu persoane care să dețină aceste pagini, care pot să te menționeze sau, chiar pot pune un link înspre paginile tale. Nu subestima niciodată importanța unei astfel de legături. Până la urmă, suntem toți conectați într-o imensă rețea de idei, recomandări și întâmplări.

CONTACT

ASOCIAŢIA NOUL VAL

B-dul Ferdinand Nr. 32 A, Judeţul Constanţa


Preşedinte Asociaţia Noul Val: Piecu Cristian

Manager Proiect: Carmen Elena COCA

Număr de telefon: 0341.486.170

Număr de fax: 0341.486.170

E-mail: [email protected]

Program cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Parteneriat:

ASOCIATIA NOUL VAL - Beneficiar

ASOCIATIA "O SANSA PENTRU FIECARE" IASI - Partener 1
ASOCIATIA "EUROPEAN SUPPORT FOR EDUCATION" SLATINA jud.OLT- Partener 2