Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Târgurile de turism


Pentru cineva care a moștenit un colț de deal, undeva la țară și și-a ridicat o pensiune frumoasă, cochetă, cu mâncare bună, cu paturi plăcute și cu un izvor care oricum curgea poetic pe-aproape, ar putea părea de ajuns să… existe, pentru a atrage clienți. Poate că va urma sfaturile specialiștilor și-și va face publicitate, va realiza o pagină de web, va întreține cu fotografii și oferte chiar și o pagină de Facebook. Și totuși, participarea la un târg de turism are și ea avantajele ei.

Scopul oricărui posesor de afacere din domeniul turismului este de a atrage clienți. Astfel, el trebuie să devină vizibil, o piesă din marele angrenaj al cererii și ofertei.
Ce-l va individualiza de ceilalți concurenți? Detaliile care ”fac diferența” – relațiile cu operatorii de turism, amabilitatea celor care lucrează în complexul hotelier, anumite servicii special oferite, fie în mod current, fie ca bonus sau în funcție de coordinate gen sezon, pachet hotelier, specificitate a grupului de clienți.

Nu vă așteptați ca la un târg de turism să întâlniți și să bateți palma, direct, cu potențialul turist. Cu toate acestea, importanța unor relații noi cu cei care lucrează în domeniul operatorilor de turism sau cu factori de decizie din instituții colaterale este certă.

Multe dintre marile afaceri au pornit printr-o strângere de mână și schimbarea unor pliante și a unor cărți de vizită, la un astfel de târg. Fie că veți participa direct, fie că oferta dumneavoastră va fi trimisă prin intermediari, lucrurile se vor mișca în favoarea dumneavoastră.
 

 

CONTACT

ASOCIAŢIA NOUL VAL

B-dul Ferdinand Nr. 32 A, Judeţul Constanţa


Preşedinte Asociaţia Noul Val: Piecu Cristian

Manager Proiect: Carmen Elena COCA

Număr de telefon: 0341.486.170

Număr de fax: 0341.486.170

E-mail: [email protected]

Program cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Parteneriat:

ASOCIATIA NOUL VAL - Beneficiar

ASOCIATIA "O SANSA PENTRU FIECARE" IASI - Partener 1
ASOCIATIA "EUROPEAN SUPPORT FOR EDUCATION" SLATINA jud.OLT- Partener 2