Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Unitățile hoteliere și managementul performanței


Performanța, definită prin succesul obținut de o persoană într-un domeniu de activitate poate fi obținută prin găsirea celor mai bune strategii de motivare a angajaților sau managementul performanțelor. Satisfacția în ambele sensuri, atât a angajaților cât și a angajatorilor depinde foarte mult moticația acestora.

Motivarea unei persoane presupune a o convinge să depună efort într-o anumită direcție și a recompensa acel efort. Comportamentul angajatului direcționat către un anumit scop reprezintă efortul depus. Pentru a fi o organizație competitivă în domeniul turismului și nu numai este nevoie să existe un management performant în utilizarea resurselor umane. Pentru a fi atinsă excelența, performanța individuală trebuie să fie suficient de ridicată.

Performanța individuală poate fi exprimată în 3 forme:

 

Performanța în interiorul unei organizații se obține prin oamenii care o construiesc, oameniu care gestionează eficient resursele financiare, materiale și informaționale.

Dezvoltarea unei afaceri în domeniul turismului presupune angajarea unor persoane valoroase care știu ce trebuie să facă, cum să facă și când este cel mai bun moment să o facă, atunci succesul este garantat iar focalizarea pe resursele umane reprezintă soluția de realizare a performanțelor.

CONTACT

ASOCIAŢIA NOUL VAL

B-dul Ferdinand Nr. 32 A, Judeţul Constanţa


Preşedinte Asociaţia Noul Val: Piecu Cristian

Manager Proiect: Carmen Elena COCA

Număr de telefon: 0341.486.170

Număr de fax: 0341.486.170

E-mail: [email protected]

Program cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Parteneriat:

ASOCIATIA NOUL VAL - Beneficiar

ASOCIATIA "O SANSA PENTRU FIECARE" IASI - Partener 1
ASOCIATIA "EUROPEAN SUPPORT FOR EDUCATION" SLATINA jud.OLT- Partener 2